Matilda

Jag är en energifylld och glad person som har svårt att sitta still. Har bott och arbetat på lite olika ställen i världen men är nu tillbaka i min hemstad, Helsingborg. Jag älskar utmaningar, att ha många bollar i luften och att hjälpa andra människor. På Wilson Dance Factory arbetar jag med sång-, musikal-, artist-, och barndansklasser och att få arbeta med barn och ungdomar är det bästa jag vet. Som musiklärare arbetar jag nu min andra termin parallellt med musiklärarstudier. När jag inte jobbar umgås jag mycket med min pojkvän, vänner och familj eller sjunger & dansar såklart!

 

När ni bokar mig som sångerska kommer ni få höra hur mycket jag brinner för sång och musik. Jag kommer att bidra med den stämning som ni är ute efter till ert dop eller bröllop. Jag hjälper er med förberedelser kring låtar och musik som passar just er. Är jag den ni söker? Fyll i kontaktformuläret eller skicka iväg ett mail!

 

- FIVE FUN FACTS ABOUT ME -


 

❥ Jag är halvaustralienare och har bott i

Australien vid flera tillfällen

❥ Jag är utbildad makeupartist

❥ Jag har bott i Grekland där jag arbetat för

Apollo med barn, träning och simskola

❥ Jag har tidigare tränat och tävlat i karate

❥ Jag skulle kunna äta tacos varje dag

KONTAKT

Matilda Waltermark Masarek

Telefon: 0734-271955

E-post: matildamasarek@hotmail.com

Helsingborg, Sweden

  • Instagram - Black Circle

OM MIG

 

Jag heter Matilda Waltermark Masarek, är utbildad musikalartist och arbetar bland annat som sångerska. Jag brinner för att, genom min sång, vara med att bidra till en speciell och viktig stund i livet. Vill ni vet mer eller har några frågor? Kika gärna vidare här på hemsidan , lyssna, läs recensioner och annat eller skicka iväg ett meddelande med din fråga.

SAMARBETSPARTNERS

rund.png